2019. november 18. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Három román állampolgár tűnt el a Karib-szigeteken az Irma hurrikán miatt

2017. szeptember 07. 10:57, utolsó frissítés: 17:01

A Szent Márton, Karib-szigeten, három román állampolgár tűnt el az Irma hurrikán miatt - derül ki a külügyminisztérium jelentéséből. A washingtoni román nagykövetség mindent megtesz annak érdekében, hogy kapcsolatot tudjanak teremteni a három román állampolgárral.

A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt nehezen tudnak kapcsolatot a teremteni a helyi szervekkel, ezért még nem sikerült semmit kideríteni a három személy állapotáról.

A hurrikán következtében kialakult erős szél fákat és házakat rongált meg, illetve tönkretette a villamosenergia-hálózatokat is. (mediafax)

Frissítés:
Megtalálták a három eltűnt román állampolgárt. Az Karib-szigetcsoporton tartózkodó három román állampolgár nyomára bukkantak az Irma hurrikán elvonulása után.

Az egyik férfinak sikerült bejelentkeznie a Facebook-ra és ott közölte feleségével, hogy ő is és másik két társa is jól vannak. Az egyik férfi felesége azt, nyilatkozta, hogy mielőtt a hurrikán elérte volna a Szent Márton szigetet ahol a három férfi tartózkodott, előtte pár órával sikerült beszélnie a férjével, de aztán később már nem tudta felvenni vele a kapcsolatot.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS