2020. július 3. péntekKornél
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A Ponta-kormány volt szóvivője fizikailag bántalmazta Mihai Goţiu szenátort

2017. szeptember 14. 09:51, utolsó frissítés: 09:51

Mihai Goţiu USR-s szenátor szerda este közölte, hogy rendőrségi feljelentést készül tenni Mirel Palada, a Ponta-kormány volt szóvivője ellen, aki fizikailag bántalmazta egy televíziós beszélgetés szünetében.

A Mentsétek meg Romániát Szövetség szenátora azt állítja, hogy a B1 televíziócsatorna műsorában vitába keveredett Mirel Paladával, aki többször szavába vágott, mire Goţiu szégyentelennek nevezte a volt kormányszóvivőt.

“A moderátor figyelmeztetett a szóhasználatomra, mire én azt feleltem, hogy fenntartom kijelentésemet, mert ez a szótári meghatározás illik egy olyan emberre, akiben nincs jóérzés és nem hagyja, hogy végigmondd, amit akarsz. Utána a szünetben megfenyegetett, hogy majd megmutatja ő nekem műsor után, ha továbbra is szégyentelennek nevezem. Azt válaszoltam, hogy ha továbbra is szavamba vág, ha nem hagy beszélni, akkor ezt szégyentelen viselkedésnek nevezik. Jött a szünet, és akkor szájon ütött ököllel. A stúdióban jelenlévő személyek avatkoztak közbe és állították le'”- mondta Mihai Goţiu.
(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS