2020. július 16. csütörtökValter
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A 2017-es gyakornoki program résztvevőinek gratulált Mihai Tudose miniszterelnök

2017. szeptember 15. 12:46, utolsó frissítés: 12:46

Gratulált pénteken Mihai Tudose miniszterelnök az InternshipGovRo kormányzati gyakornoki program 2017-es résztvevőinek, hangsúlyozva, hogy az általuk javasolt újszerű hozzáállás vezethet az elmúlt 27 év kormányzati paradigmájának megváltoztatásához.

"Gratulálok és köszönöm az én és a kormány nevében is, hogy a nyári vakációjukat erre áldozták, hogy segítsenek megértetni velünk, hogy a mindennapi problémákhoz másképpen is hozzá lehet állni. Csak így léphetünk túl az elmúlt 27 év paradigmáján. Ha mindig ugyanazt tesszük és más eredményeket várunk, az nem fog menni. (...) Ma két kidolgozott tervet találtam a székemen, amelyet önök közül ketten dolgoztak ki és biztosítom önöket, hogy ezeket életbe léptetjük. Megtudtam a kollégáimtól, hogy nagyon kíváncsiak voltak önök, sok kérdést tettek fel és sok megoldást ajánlottak. Megkértem őket, hogy amikor az önök által javasolt dolgok érvénybe lépnek, szóljanak önöknek" - mondta Mihai Tudose pénteken a Victoria-palotában, a kormányzati gyakornoki program záróünnepségén.

A kormányfő arról is beszélt, hogy a legutóbbi kormányülésen elfogadták a gyakornoki programról szóló törvénytervezetet, és reményét fejezte ki, hogy a jövő évi program során legalább 300-500 fiatal fog részt venni a programban.

A kormány hivatalos gyakornoki programjának ötödik kiadása július 17-szeptember 18 között zajlott és 100 fiatalnak biztosított lehetőséget belelátni a központi közigazgatás működésébe.
(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS