2019. május 23. csütörtökDezső
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tudorel Toader: Minden joguk megvan ahhoz, hogy leváltsanak

2017. szeptember 26. 10:58, utolsó frissítés: 10:58

Tudorel Toader igazságügyi miniszter kedden azt nyilatkozta, hogy a Szociáldemokrata Pártnak (PSD) minden joga megvan leváltani őt miniszteri tisztségéből.

Arra a kérdésre, hogy miként vélekedik egyes személyek azon nyilatkozatairól, hogy leváltanák a tárca éléről, Toader azt felelte, hogy amikor felajánlották neki, hogy átvegye az igazságügyi szaktárca vezetését, akkor a PSD döntött sorsáról. Így most természetes, hogy ők is váltsák le, ha akarják, mert senki nem fogja megkérdezni tőle, hogy: "Miniszter úr, szeretné ha leváltanánk vagy sem?".

Codrin Ştefănescu, a politikai alakulat helyettes főtitkára hétfőn elégedetlenségének adott hangot amiatt, hogy az igazságügyi miniszter nem lépett fel az Országos Korrupcióellenes Ügyészség visszaéléseivel szemben, és azt mondta, hogy a Suceviţán sorra kerülő CexN alkalmával kérni fogja, hogy váltsák le tisztségéből Toadert.

"Több a soknál, ami történik, és olyan miniszterünk van, aki semmiféle törvényadta módon nem lép közbe” - mondta a helyettes főtitkár a PSD országos politikai tanácsának ülése előtt.
(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS