2020. január 19. vasárnapSára, Márió
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kastély Erdélyben designverseny: még öt napig lehet jelentkezni!

2017. október 06. 16:55, utolsó frissítés: 16:55

Alkotni vágyó művészek és grafikusok számára hirdet designversennyt a PONT csoport, a Kastély Erdélyben online bolt új termékkollekciójának megtervezésére. A pályamunkákat 2017. október 10., éjfélig lehet beküldeni a castle@pontgroup.org e-mail címre, a legjobb munkát 2500 lejjel jutalmazzák.

A szervezők arra kérik az alkotókat, hogy a pályamunka megalkotásánál a kastély fogalmához kapcsolódó képzettársításokat, hangulatokat - például nosztalgia, elegancia, szabadidő, természetközeliség, történelmi korok, építészeti stílusok, kastélykert, mesevilág, tündérkert stb. használják inspirációforrásként. A designverseny után létrejövő új termékkollekció bekerül a Kastély Erdélyben online boltjának kollekciói közé, a termékek eladásából származó jövedelem pedig a Kastély Erdélyben programot és a Kastély Erdélyben Koalíciót támogatja.

A designra vonatkozóan más tartalmi megkötés nincs. A pályázókat arra kérik, hogy a grafika mellé egy-egy alkalmazott formát (termék mockup-ot) is csatoljanak, de a mockup készítése nem kötelező jellegű. A verseny után a nyertes designt a következő hordozókra viszik fel: póló, bögre, szatyor, napló, hűtőmágnes.

Technikai adatok:
-Egy pályázó több munkával is benevezhet a versenyre, azonban a verseny után egyetlen design nyerhet.
-A design lehet fehér-fekete vagy színes, a beküldési formátum pedig .jpg, .png vagy .pdf, fájl mérete pedig max. 2 MB.
-A pályamunkákkal kapcsolatos egyetlen kötelező grafikai elem, hogy tartalmaznia kell a Kastély Erdélyben angol nyelvű logóját, mely a verseny weboldaláról: http://shop.kastelyerdelyben.ro/designverseny/ tölthető le.

Az elbírálók két szempontot vesznek figyelembe:
1. A grafika komplexitása és művészi kivitelezése
2. A design megfelel a verseny leírásában szereplő tartalmi és formai elvárásoknak. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS