2020. július 8. szerdaEllák
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Liviu Dragnea: Mihai Tudose jó, hatékonyan dolgozó miniszterelnök

2017. október 13. 09:22, utolsó frissítés: 09:23

Mihai Tudose jó, hatékonyan dolgozó miniszterelnök, akinek megvannak "a maga hibái" - nyilatkozta csütörtök este a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke.

Liviu Dragnea megerősítette, felmerült Mihai Tudose részéről, hogy benyújtja lemondását, ő azonban közölte vele, hogy "ezzel a változattal nem kíván számolni".

"Mihai Tudose jó miniszterelnök, hatékony miniszterelnök, akinek megvannak a maga hibái. Lehet, hogy az ő hibái kisebbek, mint az enyémek vagy nagyobbak. Lehet, hogy az én hibáim kisebbek az övéinél, vagy nagyobbak" - fogalmazott Dragnea a PSD Országos Végrehajtó Bizottságának ülését követően.

Hozzátette, több ízben is tárgyalt a napokban a miniszterelnökkel, és arra a megállapításra jutottak, hogy rosszul kommunikáltak egymással.

"Rosszul kommunikáltunk egymással. Én ezt vállalom, és azt hiszem, ő is. Többé nem követhetünk el ilyen hibákat, amelyek kiélezett helyzethez vezethetnek a párton, a koalíción és a kormányon belül. (...) Pártelnökként azt szeretném üzenni, ne gondolja úgy egyik intézmény sem, hogy ez a párt hagyni fogja, hogy leigázzák. Nem, semmilyen formában. Ez csak egy tanács" - fogalmazott Dragnea.(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS