2020. július 12. vasárnapIzabella
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Egy kislány holttestére bukkantak a Dunában, a folyamba zuhant gépkocsi utasa lehetett

2017. október 15. 08:45, utolsó frissítés: 08:45

Egy körülbelül hároméves kislány holttestére bukkantak szombaton a Dunában. Minden valószínűség szerint az egy héttel ezelőtt a folyamba zuhant gépkocsi utasa lehetett.

"16 óra körül, mintegy 10 kilométerre a szerencsétlenség helyszínétől, Liborásdia (Liborajdea) településnél egy körülbelül hároméves kislány találtak. Az újmoldovai (Moldova Nouă) rendőrség helyszíni nyomozásba kezdett. A család tagjai is a helyszínre siettek, hogy beazonosítsák a kislányt. A gyermek holttestét Újmoldovára szállították kórbonctani kivizsgálásra" - nyilatkozta az Agerpres hírügynökségnek Cecilia Dăneţ, a Krassó-Szörény megyei rendőr-felügyelőség szóvivője.

A holttestet az újmoldovai katasztrófavédelmi felügyelőség búvárjai hozták ki a vízből.

A hét elején a szerb hatóságok megtalálták a Krassó-Szörény megyei Lászlóvára (Coronini) község térségében Dunába zuhant autóban utazó nő holttestét.

Az autó október 7-én, szombat dél körül zuhant a Dunába, öten utaztak: a jármű vezetője, egy 50 év körüli férfi, egy 37 éves nő, valamint utóbbi kettő gyermekei, egy 22 éves fiatalember és egy 2 és fél éves kislány. Az autó vezetője elveszítette uralmát a jármű fölött, az lesodródott az útról és a Dunába zuhant. A gépkocsi vezetőjének sikerült a partra jutnia.

A rendőrség a baleset két másik áldozatát továbbra is keresi. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS