2019. november 14. csütörtökAliz
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Egyszerű indítványt nyújt be a PNL Ionuţ Mişa pénzügyminiszter ellen

2017. október 27. 17:47, utolsó frissítés: 2017. október 29. 11:11

Egyszerű indítványt tervez benyújtani Ionuţ Mişa pénzügyminiszter ellen a Nemzeti Liberális Párt (PNL) - jelentette be pénteken az alakulat elnöke, Ludovic Orban.

"A PSD felépített egy házat, amelynek azonban hiányzik az alapja. A ház már áll, és most próbálja hozzáépíteni az alapot, de rájött, hogy erre csekély esélye van, ezért különféle kibúvókhoz és mesterkedésekhez folyamodik, azonban az állampolgárokon végzett adóügyi kísérleteknek csak az lesz az eredménye, hogy összedől a ház, tönkreverik a gazdaságot. A PNL egyszerű indítványt terjeszt elő a pénzügyminiszter ellen, az indítványt jövő héten nyújtjuk be a szenátushoz" - fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján Orban.

A PNL elnöke kifejtette, a kormány által bejelentett adóügyi intézkedések negatív hatással lesznek a gazdaságra, ezért pártja kérni fogja a Nép Ügyvédjétől, támadja majd meg az alkotmánybíróságon az ezekről szóló kormányrendeleteket, és amennyiben erre nem kerül sor, alkotmányossági kifogást emel a rendeleteket jóváhagyó törvények ellen. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS