2019. december 11. szerdaÁrpád
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Sörétes fegyverrel lőttek fejbe két férfit Dâmboviţa megyében

2017. október 27. 20:18, utolsó frissítés: 20:18

Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség annak a két férfinak az ügyében, akiket csütörtökön késő este lőtt sebekkel, holtan találtak meg Târgovişte közelében, Nisipuri településen a mezőn.

Az áldozatok egyike 40, a másik 49 éves volt. Holttesteiket egy arrajáró vette észre, aki riasztotta a rendőrséget.

Camelia Matei, a Dâmboviţa megyei törvényszéki ügyészség szóvivője pénteken arról tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy egyelőre nagyon kiterjedt a gyilkossággal gyanúsítható személyek köre.

A szóvivő azt mondta, se megerősíteni, se cáfolni nem tudja egyelőre azt a hírt, miszerint a két férfival orvvadászok végeztek. "Nagyon közelről lőttek rájuk, söréttel. A fejükön és a hastájékon érték őket a töltények. Továbbra is folyik a nyomozás, nem tudnám megmondani, melyikük esett össze először. Az áldozatok egyike telefonon beszélt valakivel egy vadorzóról. A gyanúsíthatók köre nagyon kiterjedt, mert számolnunk kell azokkal, akik törvényesen birtokolnak fegyvert, meg azokkal is, akik illegálisan tartanak fegyvert" - részletezte Camelia Matei.

A gyilkosság színhelyén nem találtak fegyvert a rendőrök.

A vizsgálatok eddig emberölésre utalnak, több személyt kihallgat a rendőrség, többek közt azt is, akivel az egyik áldozat utoljára beszélt telefonon.

A rendőrség egész Dâmboviţa megyében keresi a nyomokat. Elsősorban olyan embereket keresnek, akik fegyvert birtokolnak. A törvényszéki orvostani vizsgálat során megállapították, hogy mindkét férfira kétszer lőttek rá sörétes fegyverrel. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS