2019. május 21. keddKonstantin
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Egyszerre vizsgázott jelesre idiótaságból és bunkóságból egy Olt megyei város vezetése

2017. november 02. 17:10, utolsó frissítés: 17:20

Nemkívánatos személyé nyilvánították azt a Corabia városban élő nőt, aki nyilvánosságra hozta, hogy a városépítés során milyen károkat okoztak a városrendezők a növényzetben. Az indok, amiért a városi tanács nemkívánatos személlyé nyilvánította az, hogy állításuk szerint nevetség tárgyává tette a várost.Mihaela Saftsa úgy gondolta, hogy helyrehozza a kárt, amelyet a városrendezés során az építők a városi növényzetben okoztak, és kidolgozott egy olyan projektet, amelynek segítségével 140 növénypalántát ültetett volna el a környéken.

Össze is gyűjtötte a projekt megvalósításához szükséges aláírásokat a helybéliektől, azonban amikor ezzel a helyi tanácshoz sietett, a csendőrség vezette ki az épületből mivel, mint kiderült, időközben nemkívánatos személynek nyilvánították.Az alpolgármester a városi tanács ülésen kérte a tanácsosokat, hogy tagadják meg a nőtől a városházába való belépést és nyilvánítsák Mihaela Saftat nemkívánatos személynek.

A tanácsosok elismerték, hogy megszavazták a nő nemkívánatos személlyé nyilvánítását, de néhányan közülük úgy nyilatkoztak, hogy ők nem gondolták ezt komolyan és nem számoltak azzal, hogy ennek ilyen súlyos következményei lesznek.

A város polgárai nem értik, mire fel ez a nagy harag és háborúskodás, amikor valaki csak egy jó kezdeményezést akart elindítani.

Mihaela Safta elmondta, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy projektjét a városi tanácsnak bemutassa, viszont ha ez nem sikerül, akkor kénytelen lesz az ügyet bíróság elé vinni. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS