2020. július 16. csütörtökValter
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Vezetékre dőlt fa miatt vesztegel a vasúti forgalom Sepsiszentgyörgy és Csíkszereda között

2017. november 15. 13:33, utolsó frissítés: 13:35

Update:

Újraindult a vasúti forgalom Sepsiszentgyörgy és Csíkszereda között. Szerda reggel egy fa dőlt a magas feszültségű elektromos vezetékekre, négy vonat vesztegelt az állomásokon, amíg elvégezték a javítási munkálatokat, tájékoztatott a rendőrség közlekedési információs központja (Infotrafic).

A vasúti forgalom helyreállt Málnás és Sepsibükszád között. A két település között a vezetékekre dőlt fa miatt szünetelt a közlekedés, derült ki a központ által küldött közleményből.

-------------------------------------------------------------

Leállt a vasúti forgalom Sepsiszentgyörgy és Csíkszereda között. Egy fa dőlt a magas feszültségű elektromos vezetékekre, négy vonat vesztegel az állomásokon, tájékoztatott a rendőrség közlekedési információs központja (Infotrafic).

A vasúti forgalom teljesen leállt Málnás és Sepsibükszád között, a vezetékekre dőlt fa miatt, derült ki a központ által küldött közleményből.

A javítási munkálatok elvégzéséig négy vonatot állítottak meg az állomásokon, a Brassó-Budapest között közlekedő 366-os InterRegio, a Brassó-Madéfalva között közlekedő 4505-ös Regio, a Madéfalva-Brassó között közlekedő 4504-es Regio és a Budapest-Brassó között közlekedő 407-es Regio vonatot.(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS