2020. július 8. szerdaEllák
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bepereli Liviu Dragneát egyik párttársa

2017. november 27. 11:58, utolsó frissítés: 12:04

Bepereli Liviu Dragnea PSD-elnököt Cătălin Ivan europarlamenti képviselő, mivel Dragnea többször nyilvánosan azt állította, hogy Ivan nem tagja az általa vezetett pártnak.

„Mindent megpróbáltam már, a szabályzatot követve, kérvényeket küldtem, de nem kaptam választ. Folyton megjelennek pártvezetők, akik kijelentik a nyilvánosság előtt, hogy én nem vagyok a párt tagja, de nem mutatnak fel semmi igazoló iratot erről.

Jelenleg nem látok más megoldást a téma lezárására, mint hogy bíróság elé viszem az ügyet. Előkészítettem a dokumentációt, beszéltem az ügyvédekkel és bírósági döntést kapunk majd, amiből Liviu Dragnea és mindenki más is meg fogja érteni, hogy nem lehet játszani a nyilvánosság előtt tett nyilatkozatokkal” - mondta a Szociáldemokrata Párt székháza előtt nyilatkozó Cătălin Ivan.

Az EP-képviselő azért jelent meg a PSD székházában, hogy nyújtsa be a párttagságát igazoló iratokat. Kifejtette: a párt vezetőinek állításai rontották megítélését az Európai Parlamentben.

Azt is elmondta: egyelőre csak a PSD elnökét pereli be, de „nyitva hagyja a listát” mindazok számára, akik hasonló valótlanságokat állítanak róla.(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS