2020. február 29. szombat
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

TAROM: A társaság igazgatója tárgyalt az Amszterdamban rekedt utasokkal

2017. december 03. 17:00, utolsó frissítés: 17:00

Werner Wilhelm Wolff, a TAROM légitársaság ügyvezető igazgatója tárgyalt a hat turistával, akik Amszterdamban rekedtek. Az igazgató arról biztosította az utasokat, hogy alternatív útvonalakat keresnek, hogy mihamarabb Bukarestbe repülhessenek, tájékoztatott a légitársaság közleménye.

A közlemény szerint az igazgató elmondta, hogy a légitársaság a jelenlegi nemzetközi törvényeket is betartva kárpótlást ad a ROT364 számú járat utasainak.

A TAROM az igazgató utasítására december 2-án éjjel létrehozott egy krízishelyzeteket kezelő csoportot az Amszterdam-Bukarest járat törlése miatt.

"Mivel a TAROM amszterdami képviselőjével való kapcsolattartásban súlyos kommunikációs problémák léptek fel, az ügyvezető igazgató arról döntött, hogy leváltja a TAROM amszterdami képviseletének vezetőjét. Az igazgató egy bizottság létrehozásáról is döntött, amely megvizsgálja a gép műszaki állapotát" - írja a közlemény.

Mintegy 120 személy rekedt szombat este Amszterdamban a Schipol légikikötőben, miután a TAROM légitársaság Bukarestbe induló repülőgépe meghibásodott. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS