2020. május 28. csütörtökEmil, Csanád
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A PSD alelnöke szerint a kormányfő nyilatkozatai nem mindig tükrözik a párt álláspontját

2017. december 04. 17:13, utolsó frissítés: 17:13

Nem tartja helyénvalónak, hogy a kormányfő olyan nyilatkozatokat tesz, amelyek nem vágnak egybe a párton belüli véleménnyel, jelentette ki a Szociáldemokrata Párt (PSD) alelnöke, Rovana Plumb parlamenti képviselő.

„Én mindig a PSD pártján állok. (...) Őszintén szólva nem tartom normálisnak, hogy a miniszterelnök úr egy egész sor olyan nyilatkozatot tegyen, amelyek sok esetben nem egybehangzóak kollégáink véleményével”, mondta a parlament épületében nyilatkozó Plumb.

Arra az újságírói kérdésre, hogy Mihai Tudose kormányfő a Sorin Grindeanu korábbi miniszterelnök sorsára juthat-e véleménye szerint az említett nyilatkozatok miatt, Rovana Plumb azt felelte: ezt a párton belül fogják majd eldönteni.

Rovana Plumb szerint ami a Győzelem téren az elmúlt napokban lezajlott, az „abnormális egy demokratikus társadalomban”, mert ha egy közintézmény minden törvény által megkövetelt engedély birtokában óhajt eseményt szervezni, akkor „nem normális, hogy nem tartják tiszteletben a törvény előírásait”. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS