2020. május 28. csütörtökEmil, Csanád
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Karddal támadtak egy rendőrre Szucsáva megyében

2017. december 05. 10:43, utolsó frissítés: 11:36

Update:

A belügyminisztérium egyik helikopterén szállították a jászvásári sürgősségi kórházba azt a rendőrt, akit kedd reggel egy házkutatás során karddal sebesített meg a rendőrségi kivizsgálás alatt álló személy.

----------------------------------------------------

Súlyos állapotban került kórházba a Szucsáva megyei Radócon egy rendőr, akit karddal sebesítettek meg kedd reggel, egy házkutatás során, közölte az Agerpres hírügynökséggel a Román Országos Rendőr-főfelügyelőség.

A szóban forgó rendőr, Dan Ciprian Sfichi a szucsávai megyei sürgősségi kórházba került az incidens nyomán.

A Szucsáva megyei rendőrség szervezett bűnözéssel foglalkozó ügyosztálya kedd reggel nyolc házkutatást végzett egy bűnözőcsoport felszámolása érdekében. Egyik házkutatás során, Radócon a rendőrségi vizsgálat alatt álló személy karddal támadta meg Dan Ciprian Sfichi rendőrt, súlyos sérüléseket okozva fejét és karján.

A Szucsáva megyei mentőszolgálat szóvivője, dr. Mihai Ardeleanu arról tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy a rendőr válságos állapotban van.

A tettest korábban, 2016. júliusában már letartóztatták kábítószer-kereskedelem miatt, később azonban hatósági felügyelet alá helyezték, az intézkedés időtartama idén októberben járt le.

A támadót a rendőrök ártalmatlanították, az ügyészség vizsgálja az ügyet. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS