2019. december 10. keddGombóc, Judit
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Lénárd András szerint ellenségei indítottak ellene és a Csíki Sör ellen lejárató kampányt

2018. január 04. 13:48, utolsó frissítés: 13:48

A Csíki Sör Magyarország Kft. eljuttatott szerkesztőségünkbe egy exkluzív videóinterjút Lénárd Andrással, a Csíki Sör Manufaktúra tulajdonosával.

Az interjúban Lénárd többek között reagál a tegnap megjelent, személyét érintő sajtóhírekre, miszerint embercsempészet miatt keresik az Amerikai Egyesült Államokban. Állítása szerint ezek a cikkek féligazságokat, valótlanságokat és fikciókat tartalmaznak, annak érdekében, hogy személyét és a Csíki Sör márkát lejárassák.

A videóinterjúban Lénárd András elmondja, hogy 22-23 évesen, egy diákvízummal vágott neki az Egyesült Államoknak, ahol aztán munkát kapott és szobafestőként dolgozott. Lénárd azt is elmondta, hogy soha nem sikerült egy teljesen legális letelepedési státuszt szereznie ott, nem volt sem zöldkártyája, sem útlevele, sem pedig letelepedési engedélye.

Állítása szerint az akkori amerikai-kanadai határ egy nagyon „laza” határ volt, ahol annak idején nagyon sok, vele „hasonszőrű” fiatal nagyon könnyen át tudott utazni az Egyesült Államokból Kanadába és vissza. Beszámolója szerint annyi történt, hogy a határ közelében állították meg az autójukat, amelyet ő vezetett, és mivel nem voltak hivatalos papírjaik, ezért indult el ellenük az eljárás, aminek minden bizonnyal az országból való kiutasítás lett volna a vége.

Lénárd András a tegnap megjelent sajtóanyagokat a személye és a Csíki Sör Manufaktúra elleni támadásnak véli, amelyet állítása szerint ellenségei követtek el ellene: a magyarországi söripart, illetve a román nemzetbiztonságot nevezte meg ellenségeként.

A videóinterjúban emellett szó esik a csődközeli állapotról szóló hírekről, illetve politikusi kapcsolatokról és állami támogatásokról is - Lénárd ezeket a állításokat is sorra cáfolja. Az interjú itt nézhető meg teljes egészében:(hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS