2020. július 9. csütörtökLukrécia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Készül a csíkszeredai várólista a megüresedett ANL-s lakásokra

2018. január 29. 15:25, utolsó frissítés: 15:25

Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala újabb várólistát állít össze az Országos Lakásügynökség (ANL) által épített lakások bérbeadására. A jelentkezési iratcsomót folyó év február 1–28. között lehet benyújtani a polgármesteri hivatal Vagyonnyilvántartó irodájába (103-as szoba) a következő program szerint: hétfőn, kedden és csütörtökön 9.00–16.00, míg szerdán és pénteken 9.00–13.00 óra között, áll a polgármesteri hivatal szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

A lakások elosztása a meglévő alapból történik, a megüresedett lakások kerülnek kiutalásra. A várólistára felkerült kérelmezők, akik ebben az évben nem jutnak lakáshoz, jogosultak lesznek az elkövetkező években is a meglévő lakásalap keretein belül, betartva az Országos Lakásügynökség (ANL) alapból épült lakások kiutalásának feltételeit és az új sorrendet, áll a közleményben.

Az iratcsomó összeállításához szükséges feltételek listája megtekinthető ezen az oldalon.

Az érdeklődők bővebb információkat a 0266–315 120 / 119-es belső telefonszámon vagy személyesen igényelhetnek Csíkszereda Polgármesteri Hivatala 103-as számú irodájában. (Közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS