2020. július 10. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Két nő bántalmazta gyerekeik osztálytársát egy konstancai iskolában

2018. január 31. 13:45, utolsó frissítés: 13:45

Rátámadt két szülő gyerekeik osztálytársára egy konstancai iskola folyosóján. A tanintézet igazgatója értesítette az esetről a rendőrséget, amely vizsgálatot indított az ügyben.

A Konstanca megyei rendőr-főfelügyelőség közleménye értelmében az iskolaigazgató kedden jelezte a rendőrségnek, hogy egy 30, illetve egy 37 éves nő szünetben fizikailag bántalmazta az iskola egyik diákját.A két nő a bántalmazott tanuló osztálytársainak szülei. „Ütlegelés vagy egyéb erőszakos tettek, valamint közrend- és csendháborítás miatt vizsgálódik a rendőrség, ugyanakkor a bántalmazott kiskorút törvényszéki orvosszakértő fogja megvizsgálni”, tájékoztat a közlemény.

Az iskola igazgatója, Doina David azt nyilatkozta, hogy a bántalmazott tanuló hamarosan betölti a 14 évet, és ötödik osztályba jár.

Az igazgatónő elmondása szerint a tanuló viselkedési és beilleszkedési problémákkal küzd, több alkalommal bántotta osztálytársait. „Nemrégiben három osztálytársát bántalmazta, akik otthon elmesélték, hogy mi történt, az anyukák pedig eljöttek az iskolába, hogy jelentsék az esetet.

Panaszt nyújtottak be, és anélkül, hogy választ várjanak, bementek az iskolába szünet közben. Amint meglátták a diákot, nekiestek és megverték. A támadást egy tornatanár szakította félbe. Mi értesítettük a rendőrséget, a bűnösök pedig felelni fognak tetteikért”, nyilatkozta Doina David.(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS