2020. július 8. szerdaEllák
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Két levelet is hátrahagyott a slatinai kórház ápolója, aki megölte kolléganőjét, majd öngyilkos lett

2018. március 05. 09:36, utolsó frissítés: 09:36

Két levelet is hátrahagyott a slatinai sürgősségi kórház ápolója, aki vasárnapra virradóra az egyik kezelőhelyiségben megölte kolléganőjét, majd magával is végzett.

A nyomozáshoz közel álló források szerint az egyik levelet a férfi lakásán találta meg annak lánytestvére, a másikra pedig a nyomozók bukkantak rá, ez abban a kabátban volt, amelyikben aznap dolgozni ment.

A két levél tartalma azonos, mindkettőből az derül ki, hogy a férfi előre kitervelte tettét, nyilatkozták az idézett források.

A vasárnapra virradó éjszaka holtan találták a slatinai sürgősségi kórház pszichiátriai osztályának két alkalmazottját, egy 46 éves asszisztensnőt és egy 56 éves ápolót.

A helyiség, amelyben megtalálták a holttesteket, belülről volt bezárva, ezért azt gyanítják, hogy gyilkosság, majd öngyilkosság történt. A nő testén 11 késszúrás volt.

A rendőrség azt feltételezi, hogy a férfi előbb megölte a nőt, majd saját magával is végzett. Mindketten a kórház alkalmazásában álltak, és - állítólag - hosszabb ideje párkapcsolatban éltek. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS