2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Elutasították azt az USR-javaslatot, hogy Liviu Dragneát hallgassák ki március 20-án

2018. március 06. 18:01, utolsó frissítés: 18:02

Elutasította a Román Hírszerző Szolgálat tevékenységét ellenőrző parlamenti bizottság az USR azon javaslatát, hogy március 20-án hallgassák ki Liviu Dragnea képviselőházi elnököt.

Marian Cucşa
, a Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) parlamenti képviselője, a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) tevékenységét ellenőrző parlamenti bizottság alelnöke úgy nyilatkozott: a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) képviselője javasolta, hogy március 20-án hallgassa ki Liviu Dragneát a testület, de mivel a kihallgatások időben kitolódnak, az alsóházi elnök egy későbbi időpontban fog megjelenni a bizottság előtt. Ennek dátumát közölni fogják - tette hozzá Cucşa.

Az ALDE képviselője leszögezte: Dragnea kihallgatása meg fog történni, csak nem március 20-án, hanem miután Florian Coldeát és Traian Băsescut is meghallgatta a bizottság.

Claudiu Manda
, a SRI tevékenységét ellenőrző bizottság elnöke hétfőn úgy nyilatkozott, hogy Florian Coldea, a hírszerző szolgálat első igazgatóhelyettesének kihallgatását kérésére március 13-ára halasztották. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS