2020. január 26. vasárnapVanda, Paula
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Az Európai Szocialisták Pártjának elnöke szerint Romániának a PSD vezetésére van szüksége

2018. március 10. 16:09, utolsó frissítés: 16:17

Romániának a Szociáldemokrata Párt (PSD) erős és demokratikus vezetésére van szüksége, a párt egysége és stabilitása pedig alapvető fontosságú egy sikeres kormányzáshoz, nyilatkozta Szergej Sztanisev, az Európai Szocialisták Pártjának elnöke.

Az elnök szerint egy szociáldemokraták által vezetett ország mindenkinek jót tesz Európában. "Sok sikert kívánunk a politikai csatákhoz" - tette hozzá az európai politikus, aki románul beszélt a PSD rendkívüli kongresszusán részt vevő küldöttekhez.

"A PSD egy erős párt, amely képes választásokat nyerni, elnyerni az emberek bizalmát, egy bölcs és változásokra képes párt. Elmondhatom, hogy az európai politikai pártok jelentős része csak álmodhat ilyen eredményekről, mint amit önök a legutóbbi választásokon elértek. Ez rendkívüli. Egy európai szinten is erős Romániára van szükségünk. Azt hiszem ez az átértékelésnek, az eddig elért eredmények számbavételének, a jelenlegi kihívások felmérésének, a politikai és kommunikációs megújulásnak az ideje" - mondta Sztanisev.

"Tudom, hogy Románia idén ünnepli az egyesülés centenáriumát, ezért egy rendkívül sikeres, megvalósításokban gazdag évet kívánok. Sok sikert" - zárta gondolatait az Európai Szocialisták Pártjának elnöke.
(Agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS