2019. november 17. vasárnapHortenzia, Gergő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Átmenő jegyért kellett tanárával csókolóznia egy 15 éves diáklánynak Máramarosszigeten

2018. május 31. 11:56, utolsó frissítés: 12:25

Egy máramarosszigeti középiskola IX. osztályos tanulójának és angoltanárának csókjáról került fel videofelvétel a YouTube videómegosztóra. Az osztályteremben rögzített felvételt a 15 éves diáklány osztálytársai készítették és töltötték fel az internetre, írja az Adevărul helyi forrásokra hivatkozva.A portál beszámolója szerint a lány az átmenőjegy megszerzésért csókolózott a tanárával, aki a felvétel tanulsága szerint élvezi a helyzetet, szenvedélyesen öleli és simogatja a diáklányt.

A képsorok nyilvánosságra kerülése után az angoltanár benyújtotta a felmondását, de Adevărul szerint nem fogja ennyivel megúszni, mivel a diáklány kiskorúságára való tekintettel nagy a valószínűsége annak, hogy rendőrségi eljárás indul majd a férfi ellen.

A vasiledale.ro portálnak azt nyilatkozta eléggé furán az angoltanár, hogy a diáklány éppen kilábalóban van a depresszióból és ezt a helyzetet csak néhány rosszindulatú személy ragadta ki a kontextusból, amelynek semmi köze a valósághoz. A tanár csupán morálisan igyekezett támogatni a diáklányt.

(Adevărul)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS