2019. február 22. péntekGerzson
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Utcai verekedésben esett egymásnak két roma klán Németvásáron és csupán egy rendőr érkezett ki a helyszínre

2018. július 06. 11:49, utolsó frissítés: 2018. július 07. 12:41

Tegnap a késő délutáni órákban utcai verekedésben esett egymásnak két roma klán Németvásár (Târgu Neamț) utcáin. A klán több tucatnyi tagja botokkal vasrudakkal, fejszékkel ütlegelte és dobálta egymást.

A videofelvételen, amelyet Cătălin Striblea, a DIGI FM műsorvezetője tett közzé az interneten, jól látszik, hogy a harc közben egyszer csak megjelenik egy rendőr, aki többször is elsüti a fegyverét és elkezdi lecsillapítani a kedélyeket, több-kevesebb sikerrel.Tudorel Butoi kriminológus nyilatkozata szerint, amelyet több román portál is idézett, a helybeliek már ismerhették a rendőrt és ő is ismerhette őket, így történhetett, hogy megijedtek a pisztolylövésektől és a rendőr egyedül is képes volt uralni a helyzetet.

A román sajtó beszámolói szerint az eset után senki nem tett feljelentést a rendőrségen, és esetleges sérültekről és áldozatokról sincs senkinek sem tudomása. Butoi elmondása szerint ilyenkor nincs mit tenniük a hatóságoknak, bírságokat kiszabhatnának esetleg, de ki tudja befizetné-e őket valaki is valaha - nyilatkozta a kriminológus. (zch.ro)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS