2019. május 19. vasárnapIvó, Milán
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Lőtt sebbel a fején találtak rá egy katonára egy vidombáki egységnél

2018. szeptember 30. 13:59, utolsó frissítés: 13:59

Lőtt sebbel a fején, holtan találtak rá vasárnap egy 48 éves katonára egy vidombáki (Ghimbav) egységnél - írja az Agerpres.

A Brassó megyei mentőszolgálat igazgatója, Zsigmond Dávid Levente az AGERPRES hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, vasárnap reggel 10 órakor kapták a riasztást az 112-es egységes segélyhívószámon. A katonára holtan találtak rá, lőtt sebbel a fején.

A védelmi minisztérium közlése értelmében Miclea Alexandru zászlós a brassói 2-es hegyivadász dandárhoz tartozó vidombáki 206-os légvédelmi tüzérzászlóaljnál szolgált. Holttestére az egység bejáratánál talált rá a szolgálatos tiszt.

A brassói katonai ügyészség nyomozást indított az eset körülményeinek kiderítésére, és az érintett egységnél is belső vizsgálatot rendeltek el.

Miclea Alexandru zászlós 48 éves volt, nős, egy gyermek édesapja. 1992 óta dolgozott a védelmi minisztérium kötelékében, 2008 óta állt a vidombáki egység alkalmazásában. A júliusban végzett, legutóbbi pszichológiai vizsgálaton munkavégzésre alkalmasnak nyilvánították.(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS