2020. július 11. szombatNóra, Lili
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ismét pályázhatnak kedvezményes bérlakásokra a magyar egyetemi oktatók az Iskola Alapítványnál

2018. november 16. 15:07, utolsó frissítés: 15:11

Az Iskola Alapítvány pályázatot hirdet kolozsvári székhelyű vagy kirendeltségű felsőoktatási intézményben magyar nyelven oktató tanárok számára, 4 egyszobás kedvezményes bérlakás igénylésére.

Azok az egyetemi oktatók pályázhatnak, akik főállásban kolozsvári székhelyű vagy kirendeltségű felsőoktatási intézményben magyar nyelven tanítanak.

Pályázási feltételek:

- 45 év alatti életkor. Azok az oktatók, akik bérleti szerződésük megújításáért pályáznak, 45 év felett is pályázhatnak;
- pályázatának sikeressége esetén állandó kolozsvári tartózkodás;
nincs saját (vagy amennyiben házas, a házastársa) tulajdonában kolozsvári lakás.

A pályázathoz szükséges formulák, valamint a pályázat kitöltéséhez és beadásához szükséges tovább információk az Iskola Alapítvány honlapján érhetőek el.

Sikeres pályázás esetén a lakás bérlésének időtartama 5 év. A beérkezett pályázatokat az Iskola Alapítvány kuratóriuma december végén bírálja el. A pályáztató fél az általa előre meghatározott, az oktatói státusra, szociális háttérre, tudományos tevékenységre vonatkozó pontszámot és az életkort is figyelembe véve dönt.

A pályázókat az elbírálás eredményéről írásban értesítik. A sikeres pályázó a lakást a bérleti szerződés megkötését követően, 2019. február elsején foglalhatja el. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS