2019. november 15. péntekAlbert, Lipót
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Keményen rájártak a tolvajok egy Arad megyei településre

2018. december 14. 15:34, utolsó frissítés: 15:34

Tolvajok pécézték ki maguknak Sajtényt (Arad megyei település), ahol az elmúlt néhány napban betörtek egy üzletbe és két ortodox templomba is. A tolvajok (habár egyelőre nem világos, hogy az összes bűncselekményt egy társaság követhette el szerk.megj. ), a település temetőjénél is megbontották és ellopták a kerítést képező betonlapokat.

Az egyik tolvajt felvette a sajtényi üzlet biztonsági kamerája ahová betört és ahonnan pénzt és cigarettát lopott el mintegy 7000 lej értékben, de a felvételekből nem sok derül ki, mivel a betörő arca a fejére húzott kapucni miatt nem látszik a felvételeken.

A település két ortodox templomába is betörtek, a helyi ortodox pap szerint nyilván a perselyt szerették volna kifosztani, mert bár látszanak a kutakodás nyomai a templomokban, mégsem tűnt el semmi.

A település lakói észrevették, hogy a temetőjükben felállított betonkerítést is megbontották a tolvajok és ellopták onnan a kerítést képező betonlapok egy részét. Az utóbbi rabláshoz viszont nyilvánvalóan egy nagyobb autóra is szükségük lehetett az elkövetőknek, mivel kézben nem lenne egyszerű észrevétlenül eltulajdonítani a méretes és súlyos betonlapot.

A rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben. (stirileprotv.ro)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS