2019. április 22. hétfőCsilla, Noémi
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dăncilă szerint a kormány idei intézkedései jobbá tették a románok életét

2018. december 31. 13:13, utolsó frissítés: 13:13

A kormány 2019-ben is a Románia számára helyes döntéseket fogja meghozni - fogalmazot Viorica Dăncilă miniszterelnök újévi üzenetében.„Bizalommal tekintünk az új év elébe, ugyanakkor elégedettséggel is, mert az általunk hozott intézkedések jobbá tették a románok életét. Jelentősen nőtt a nyugdíjasok és alkalmazottak bevétele, és több mint 100.000 új munkahely létesült (...) Még sok a tennivalónk, és biztosítom önöket, hogy továbbra is a Románia számára helyes döntéseket fogjuk meghozni. Célunk világos: fenntartható gazdasági fejlődés, jelentős befektetések, amelyek minél több állampolgár életszínvonalát növeljék, valamint egy méltóságteljes és büszke Románia” - fogalmazott a kormányfő.

Dăncilă ugyanakkor emlékeztet, hogy Románia holnaptól, azaz 2019 január elsejétől átveszi az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét, amelyet a következő hat hónapban tölt be.

„Ez egy olyan projekt, amelynek egyesítenie kell minket, az állam intézményeit, a politikai erőket, a civil társadalmat, minden románt a világon'” - üzente köszöntőjében a miniszterelnök. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS