2019. október 20. vasárnapVendel
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Május 8-án startol a 22. Marosvásárhelyi Diáknapok és Diákfesztivál

2019. április 23. 19:22, utolsó frissítés: 19:22

Május 8-án startol a 22. Marosvásárhelyi Diáknapok és Diákfesztivál. Az eleinte nagyrészt helyi egyetemistákat megszólító szórakoztató esemény az utóbbi években a város májusi fesztiváljává nőtte ki magát. A szervezők idén is változatos programmal és színes zenei kínálattal várják az érdeklődőket.

A négy napos rendezvény idén huszonkettedik alkalommal kerül megrendezésre, május 8-11. között a Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség (MMDSZ) szervezésében. Az évről évre új téma köré épített Diáknapok idei kiadása, a szervezők szerint, mexikói színeket ölt.

Ebben az évben a nappali programok keretében mintegy 1500 egyetemistára számítnak, akiket sport-, ügyességi-, logikai- és csapatjátékokkal várnak.

Az esti fesztiválprogram fellépői között lesz a Bagossy Brothers Company, a Brains, a Lóci Játszik, valamint a világzene kedvelőinek örömére fellép majd a Parno Graszt is. Az erdélyi zenekarok közül pedig játszik majd a FUNKorporation, a No Sugar, a Teddy Queen, valamint a 4S STREET. Az koncerteket pedig a Tesco Disco, Drop The Cheese, DJ Tőtöttcigi, Andriss, DJ Rosso Bruno & Thomas Pcz és DJ Andrei Chelbezan folytatja a GoKart pályán.

A bérletek elérhetőek az MMDSZ és a msHÖK irodákban, bővebb információk az esemény Facebook és weboldalán. (kozlemeny)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS