2020. június 5. péntekFatime
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A CFR megnöveli az induló vonatok számát a pápalátogatás idején

2019. május 03. 19:26, utolsó frissítés: 19:26

A Román Vasúttársaság (CFR) személyszállító vállalata teljes kapacitását beveti, hogy a romániai pápalátogatás idején, azaz május 31. és június 2. között meg tudjon felelni a megnövekedett utasforgalomnak, tájékoztat pénteki közleményében a vállalat.

Ennek érdekében megnövelik a fővárosba tartó, vagy onnan induló vonatok számát május 31-én, pénteken, június 1-jén, szombaton pedig a Brassó - Csíkszereda, Csíkszereda - Egyedhalma (Adjud), Csíkszereda - Kolozsvár, Iaşi - Bacău, Iaşi - Paşcani és Iaşi - Vaslui útvonalakon.

Június 2-án, vasárnap a Balázsfalva - Segesvár - Brassó, Balázsfalva - Gyulafehérvár és Kolozsvár - Balázsfalva útvonalon közlekedik majd több vonat.

Elkerülendő a szerelvények túlzsúfoltságát, a CFR felkéri az utasokat, hogy idejében szervezzék meg utazásukat az említett időszakban, nézzék meg figyelmesen az utazási lehetőségeket és elővételben vásárolják meg jegyeiket.

Elővételben a következő módokon szerezhetők be az utazási jegyek: on-line a www.cfrcalatori.ro honlapon, az állomásokon levő jegyautomatáknál, vagy a ZebraPay automatáknál, az állomások jegypénztárainál vagy a CFR utazási irodáiban. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS