2019. október 18. péntekLukács
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Cserbenhagyásos baleset volt Arad megyében, az áldozat életét vesztette

2019. június 16. 12:40, utolsó frissítés: 18:17

UPDATE: Az Arad megyei rendőröknek sikerült megállapítani a vasárnap hajnalban a 79-es országúton elütött kerékpáros személyazonosságát. A cserbenhagyásos közúti baleset áldozata egy 21 éves, Vaslui megyei fiatalember volt, aki Zimándújfaluban lakott.

Adina Aconstantinesei, az Arad megyei rendőr-főkapitányság szóvivője arról is tájékoztatott, hogy a tettest továbbra is keresik a rendőrök. (agerpres)


Kerékpárost ütött el szombatról vasárnapra virradóan egy autóvezető az Aradot Nagyváraddal összekötő DN79-es jelzésű országúton. A biciklis életét vesztette. A sofőr elhagyta a helyszínt, a rendőrség nyomoz utána.

A baleset az Arad megyei Zimándköz térségében történt. Adina Aconstantinesei, az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint az ismeretlen sofőr szombatról vasárnapra virradóan elütött egy körülbelül 30 éves, bicikliző férfit, akinek személyazonosságát egyelőre nem sikerült megállapítani, mert nem volt nála igazolvány. Sem a kerékpáros nem viselt láthatósági mellényt, sem a bicikli nem volt szabályszerűen felszerelve - közölte a szóvivő. A baleset áldozata életét vesztette, a rendőrség az elkövető után nyomoz, a sofőr ugyanis cserbenhagyta áldozatát és elhagyta a helyszínt.

A tettes ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indul eljárás.

A Facebookon felhívás terjedt el az elkövető kézre kerítése érdekében. A felhívást egy rendőr tette közzé, aki szerint a balesetben implikált autó egy szürkészöld Volkswagen Passat lehet. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS