2020. január 29. szerdaAdél
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A szállításügyi miniszter balesetet szenvedett

2019. július 15. 11:25, utolsó frissítés: 12:43

Răzvan Cuc szállításügyi miniszter hétfő reggel, útban a kormány épülete fele balesetet szenvedett a fővárosban - adta hírül a Digi 24.

Forrás: Digi24Forrás: Digi24

Forrás: Digi24Forrás: Digi24

A miniszter jól van, de mivel arra panaszkodott, hogy fáj a bal keze és a háta a Floreasca kórházba szállították. (digi24)

Frissítés: Közúti balesetben volt érintett hétfő reggel a Răzvan Cuc szállításügyi minisztert szállító autó - tájékoztat a minisztérium, hangsúlyozva, hogy nem a tárcavezető ült a jármű volánjánál.

A közlemény szerint a baleset hétfő reggel történt a bukaresti Északi pályaudvar közelében, miközben a miniszter autójával éppen a kormány épülete felé tartott. Az érintett jármű volánjánál nem a tárcavezető ült - hangsúlyozza a kommüniké.

A fővárosi rendőrség közlekedésrendészeti osztályának tájékoztatása értelmében hétfőn 10 óra körül baleset történt az Alexandru Ioan Cuza és a Iacob Negruzzi utca kereszteződésében. Az incidensben két mozgásban levő és négy állomásozó jármű volt érintett.

Egy 36 éves férfi megsérült a balesetben, amelynek körülményeit vizsgálja a rendőrség - derül még ki a közleményből. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS