2020. július 9. csütörtökLukrécia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dăncilă: ha minden megyébe el akarok jutni, helikoptert is használnom kell néha

2019. augusztus 16. 17:01, utolsó frissítés: 17:05

Annak érdekében, hogy az ország minden egyes megyéjébe eljusson, helikoptert is kell használnia néha, ezért jött át ezzel a légi járművel Szucsávából Jászvásárba, jelentette ki Viorica Dăncilă kormányfő pénteken, a Jászvásárban tartott sajtótájékoztatóján.

Forrás: suceava.netForrás: suceava.net


„Nagyon sokszor jöttem már ide gépkocsival. Ez az első alkalom, hogy helikopterrel jövök. Azt mondtam, hogy az ország minden megyéjébe ellátogatok. Ahhoz azonban, hogy minden megyébe eljussak, a helikoptert is igénybe kell vennem néha, de eddig minden alkalommal kocsival jöttem. Ezért is teszünk meg minden erőfeszítést az ország infrasgtruktúrájának a fejlesztésére. Ezért próbálkozunk többfajta finanszírozási lehetőséggel - európai alapok, kormányalapok, köz- és magánszféra partnerség - a beruházásoknál” - mondta Dăncilă.

A maga során Mihai Fifor miniszterelnök-helyettes, a Szociáldemokrata Párt (PSD) főtitkára hangsúlyozta, az utat PSD-s alapokból fizették, a párt bérelte ki a helikoptert.

A PSD két vezetője a médiában megjelenő információkra reagált, amelyek azt taglalták, hogy a kormányfő helikopterrel repült Szucsáva megyéből Jászvásárba.

A városba érkezésekor, péntek reggel egyébként tüntetők egy csoportja várta a kormányfőt. (agerpres)

Nyitókép: suceava.net

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS