2020. február 22. szombatGerzson
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Még nem tudják kihallgatni a férfit,aki megölt az éjszaka négy pácienst egy Buzău megyei kórházban

2019. augusztus 18. 16:58, utolsó frissítés: 16:58

Alkoholelvonási tünetei miatt még nem tudják kihallgatni azt a férfit, aki az éjszaka folyamán négy beteget megölt, további kilencet pedig megsebesített egy infúziós állvánnyal a Buzău megyei Săpoca község neuropszichiátriai kórházában.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Amalia Călugăru szerint a férfi fokozott rendőri őrizet alatt van a kórházban; mivel alkoholelvonási tünetei vannak, még nem lehet kihallgatni. Az ügyben indított nyomozást a Buzău megyei törvényszéki ügyészség egyik ügyésze irányítja - tette hozzá.

A beteg az éjszaka folyamán egy infúziós állvánnyal több ütést mért a kórtermében fekvő páciensek fejére, majd a nők számára fenntartott szomszédos kórterem betegeit is megtámadta. Négy páciens életét vesztette, további kilencen megsérültek.

Az agresszor 38 éves, a Buzău megyei Săgeata községből származik, és a csütörtöki nap folyamán utalták be a kórházba alkoholelvonási tünetekkel. A támadás után megpróbált elmenekülni, egy másik beteg kórházba utalása okán az egészségügyi intézményben tartózkodó rendőrnek azonban sikerült megállítania.

(agerpres)

Fotó: Libertatea

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS