2020. február 24. hétfőMátyás
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Fifor nem tart a bizalmatlansági indítványtól

2019. szeptember 06. 12:49, utolsó frissítés: 12:49

A Szociáldemokrata Párt azonnal felhagy a kormányzással, ha a parlament megszavazza a bizalmatlansági indítványt, ez azonban nem fog megtörténni, mert nincs politikai alternatíva - tette közzé ki pénteken Mihai Fifor, a PSD főtitkára.

„Hamis az az állítás, miszerint a PSD kapaszkodik a kormányzásba. Ha átmegy a bizalmatlansági indítvány, és jön valaki, aki biztosítja Románia működését, mi másnap távozunk. De nem fog átmenni, mert nincs alternatíva, nincs egy közvetítő elnökünk, aki megoldaná ezt a politikai válságot. Mi fogjuk megoldani, mert mi törődünk ezzel az országgal” - írta Fifor a Facebookra.

A kormánypárt főtitkára szerint Johannis nem tesz egyebet, csak megakadályozza a jogalkotást, blokkolja a kormányt, pánikot kelt a lakosságban - jó példa erre, hogy csütörtök este megpróbálta elhitetni a közvéleménnyel, hogy a kormány képtelenné válhat a bérek és nyugdíjak átutalására. „Iohannis úr, az ön ellenkezése dacára ki lesznek fizetve a nyugdíjak és a bérek!” - olvasható Fifor bejegyzésében.

A főtitkár szerint minden, amit az államfő tesz, szembemegy kampányának üzenetével, amely a „normális Románia” elérését hirdeti. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS