2019. október 22. keddElőd
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Fatolvajok gyilkoltak meg egy erdészt Iași megyében

2019. szeptember 16. 18:32, utolsó frissítés: 18:38

Holtan találtak egy erdészt péntek reggel Iași megyében. A holttestre egy erdő szélén bukkantak rá, a rendőrség pedig úgy véli, hogy a férfival fatolvajok végezhettek, mert az információjuk szerint az erdész láncfűrészt hallott, és ennek helyszínének beazonosítására indult, amikor utoljára élve látták.

Az nem világos, ki találta meg holttestet, mindenesetre a hírek szerint már nem élt, amikor megtalálták az erdő szélén leparkolt autójában, betört fejjel.

Az 50 éves férfi nőtlen volt, a közeli Slobozia faluban élt, de a Șirețel községi erdőben látott el szolgálatot.A rendőrség gyilkossági ügyben nyomoz, a helyszínen több illegálisan kivágott farönköt is találtak. Két napnyi nyomozás után aztán előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit és két fiát (egyik 16, a másik 17 éves. A rendőrség tudomása szerint az erdész falopás közben tetten érte őket, dulakodni kezdtek, majd az egyik, a 17 éves fiú fejszével többször is rásújtott az erdész fejére, aki az ütésektől életét vesztette.

A gyanúsítottakat egy közeli pszichiátriai intézetbe vitték kivizsgálni, amennyiben bebizonyosodik, hogy felelősségre vonhatóak, gyilkosság és lopás vádjával bíróság elé állítják őket.
(libertatea/bzi)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS