2019. november 18. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Lakhatási pályázatot hirdettek fiatal egyetemi oktatók és rezidens orvosok számára Marosvásárhelyen

2019. szeptember 17. 17:00, utolsó frissítés: 17:21

A Studium–Prospero Alapítvány a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával pályázatot hirdet állami egyetemeken dolgozó oktatók, valamint rezidens orvosok számára egy háromszobás lakás, továbbá egy háromszobás lakás 2 szobájának elfoglalására a marosvásárhelyi Tanári Lakások Szakkollégiumban (Trébely utca, 85. szám) októberi beköltözéssel.

A lakások bútorozott és felszerelt konyhákkal, illetve bútorozott szobákkal, erkéllyel rendelkeznek. A nyertes pályázók a tágas kert, somostetői kilátás, friss levegő előnyeit is élvezhetik, lakóink számára parkolási lehetőséget biztosítanak.

A lakhatási támogatás oktatóknak 3 évre, rezidens orvosoknak 1,5 évre szól, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel. A nyertes pályázó ez időszak alatt önköltségi áron lakhat a szolgálati lakásban.

A pályázáshoz szükséges dokumentumok:

Házastárs/élettárs esetén házastársé/élettársé is mellékelendő
felvételi kérelem (formanyomtatvány letölthető itt .

Munkahelyi igazolás.

Utolsó két havi fizetésről kiállított bizonylat*.

Személyazonossági igazolvány fénymásolata٭.

Utolsó tanulmányi oklevél fénymásolata٭.

Uázassági levél fénymásolata.

Gyermekek születési anyakönyvi kivonata.

Curriculum Vitae*.

Kézzel írt indoklás az alapítvány kuratóriumának címezve, amelyben szerepel, hogy miért van szükség a lakhatási támogatásra.

Tudományos tevékenységet, civil tevékenységet bizonyító iratok.

A pályázati iratcsomót, kérik, vigyék be személyesen vagy küldjék el a Studium–Prospero Alapítvány Központi Hivatalába (540066, Marosvásárhely, Gen. Avramescu utca, 11. szám). Érdeklődni az office@studium.ro címen lehet.

Azzal, hogy a pályázó pályázatát beküldi, beleegyezik abba, hogy a Studium–Prospero Alapítvány jelen pályázat lebonyolítása során személyes adatait felhasználja. A pályázati anyagban megadott személyes adatokat bizalmasan kezelik, kizárólag jelen pályázati felhívásban foglalt kötelezettségek teljesítéséhez használják fel. Pályázati határidő: 2019. október 3. (közlemény)

A nyitókép csak illusztráció. Forrás: Studium Prospero Alapítvány Facebook-oldala

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS