2020. január 17. péntekAntal, Antónia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Öngyilkos lett egy 17 éves diák egy csíkszeredai líceum tanulószobájában

2019. szeptember 20. 17:37, utolsó frissítés: 2019. szeptember 21. 12:32

Holtan találtak pénteken egy 17 éves diákot egy csíkszeredai líceum tanulószobájában, a mentőorvosok szerint a szíve tájékán szúrt seb volt, és feltételezhetően öngyilkosságról van szó.

Dr. Péter Szilárd, a Hargita Megyei Mentőszolgálat vezetője az Agerpres hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy a mentőket egy 17 éves diákhoz riasztották, aki állítólag felvágta az ereit, mert öngyilkos akart lenni.

A helyszínre érkező mentőcsapat megállapította, hogy a fiatal meghalt: arccal felfelé feküdt, és a szíve tájékán szúrt seb volt.

„A mentősök megállapították, hogy valóban öngyilkosságról van szó, mellkasa bal oldalán, a szíve tájékén szúrt seb volt. A tanulószobában feküdt a földön, hátára esve. Már beállt a hullamerevség, tehát már jó néhány órával azelőtt bekövetkezett a tragédia. Az orvos csak a halál beálltát állapíthatta meg” - mondta a Hargita Megyei Mentőszolgálat vezetője. (agerpres)

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, keresd bizalommal az Erdélyi Telefonos és Internetes Lelkisegély Szolgálatot, a magyarul is beszélő 0754-800-808-as ingyenes telefonszámon, vagy írj e-mailt a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com címre.

A Román állami segélyhívószám: 0800-801-200, vagy fordulhatsz e-mailben hozzájuk a sos@antisuicid.com címen, további részleteket találhatsz az antisuicid.com oldalon.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS