2020. január 17. péntekAntal, Antónia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kiderült néhány részlet a csíkszeredai középiskolában elkövetett öngyilkosságról

2019. szeptember 20. 20:27, utolsó frissítés: 2019. szeptember 21. 12:14

Kiderült néhány részlet a pénteken öngyilkosságot elkövetett 17 éves diákról, akit a csíkszeredai Octavian Goga Főgimnázium tanulószobájában találtak holtan.

Magdalena Dumbravă, a középiskola igazgatója azt nyilatkozta, hogy a fiú egy Bákó megyei faluból érkezett, introvertált, nagyon jóindulatú gyerek volt, ám az utóbbi időben osztályfőnöke észrevette, hogy megváltozott a viselkedése, ezért a gyermek anyjával együtt úgy döntöttek, hogy pszichopedagógiai tanácsadóhoz viszik.

Kiderült, hogy volt némi adaptációs problémája és félelmei is voltak az érettségi vizsga sikerességével kapcsolatban, ám az igazgató szerint ezek nem voltak olyan súlyosak, hogy ne lehetett volna megoldani őket.

A Hargita Megyei Rendőr-főfelügyelőség (IPJ) gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított eljárást - közölte Gheorghe Filip szóvivő. (agerpres)

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, keresd bizalommal az Erdélyi Telefonos és Internetes Lelkisegély Szolgálatot, a magyarul is beszélő 0754-800-808-as ingyenes telefonszámon, vagy írj e-mailt a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com címre.

A Román állami segélyhívószám: 0800-801-200, vagy fordulhatsz e-mailben hozzájuk a sos@antisuicid.com címen, további részleteket találhatsz az antisuicid.com oldalon.


Nyitókép: az Octavian Goga Főgimnázium bejárata. Fotó: Informația Harghita

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS