2020. június 5. péntekFatime
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A lájkok dönthetik el, hogy indul-e függetlenként a polgármesteri székért Gálfi Árpád?

2019. október 07. 17:37, utolsó frissítés: 17:37

Gálfi Árpád a Facebook-oldalán közölte, hogy továbbra is szívesen maradna Székelyudvarhely polgármestere, de mivel kizárták az MPP-ből, így függetlenként indulna a jövőre esedékes önkormányzati választásokon.

A várost jelenleg is polgármesterként vezető Gálfi azt állítja, hogy nem szeretné, hogy önkéntes fiatalok vagy barátok segítségével a legalkalmatlanabb pillanatokban csengessenek be a családokhoz a kérdéseikkel, éppen ezért úgy döntött, hogy a Facebook-oldalán kérdezi meg a székelyudvarhelyieket: Támogatnák-e a jövő évi önkormányzati választáson, amennyiben párttámogatás nélkül, független jelöltként is vállalná a megmérettetést?A választópolgárok egy lájk (tetszik) jelzéssel, illetve egy megosztással jelezhetik a polgármester számára, hogy számíthat a szavazatukról az önkormányzati választásokon.

„Annak tudatában, hogy a csend is egy válasz, annak tudatában, hogy a nem jelzés is jelzés, előre köszönöm a visszajelzéseket, tartalmuktól függetlenül és az Önök jelzéseinek függvényében fogok dönteni”- írja bejegyzésében a székelyudvarhelyi polgármester. (hírszerk.)

Nyitókép: Gálfi Árpád Facebook-oldala

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS