2020. február 24. hétfőMátyás
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Újabb nőt raboltak el Caracal környékén

2019. október 08. 13:50, utolsó frissítés: 15:32

Az Olt megyei rendőrség kiadott egy közleményt, amelyben arról számolnak be, hogy egy Corabia településen élő lakos telefonon értesítette őket, hogy a 26 éves nővérét ismeretlen férfiak betuszkolták az autójukba, és elhajtottak vele.

A közlemény szerint a rendőrök azonnal elkezdték az ezüst színű autó keresését, és meg is találták azt Caracalban, ezt követően pedig őrizetbe vettek egy 49 éves férfit, aki az autót vezette. Miután a sofőrt kihallgatták egy újabb, 25 éves férfit is azonosítottak a hatóságok és megtalálták az elrabolt 26 éves nőt is.A kihallgatások után a rendőrség kérelmezte a két férfi 24 órás őrizetbe vételét, és kedden a corabiai bíróságon kérvényezni fogják az előzetes letartóztatásukat is. A férfiakat emberrablással és testi sértéssel vádolják.

Caracal idén nyáron került mind a hazai, mind a nemzetközi sajtó fókuszába, miután fiatal lányok tűntek el a környéken. A tettek elkövetésével egy 66 éves caracali férfit gyanúsítanak. A nyomozás során Gheorghe Dincă beismerte, hogy július 25-én 12 óra körül meggyilkolta a 15 éves Alexandra Măceşanut, amikor rajtakapta, hogy telefonálni próbál, majd a holttestét elhamvasztotta. A férfi egy másik lány, Luiza Melencu megölését is beismerte. Az utóbbi gyilkosság ügyében az ügyészek eddig csak azt állapították meg: vannak arra utaló jelek, hogy a gyanúsított elkövette a bevallott bűncselekményt. (mediafax/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS