2020. július 10. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Horgászás közben ölt meg egy férfit a medve Maros megyében

2019. október 14. 10:40, utolsó frissítés: 2019. október 15. 09:46

Horgászás közben támadt a medve egy férfira szombat este Vámosudvarhelyen. A támadás következtében a férfi életét vesztette. A hírről a küküllőszéplaki polgármester tájékoztatott. A Maros megyei polgármester beszámolója szerint a férfit az a medve gyilkolta meg, amelyet az elmúlt napokban többször is láttak a környéken.

A polgármester beszámolójából, valamint a rendőrség által kiadott közleményből az derül ki, hogy a 61 éves férfi október 12-én indult el horgászni a Kis-Küküllőre, de már nem tért vissza. Holtestét szombatról vasárnapra virradóan találták meg a folyó partján. A polgármester felszólította a helybélieket, hogy kerüljék a folyó környékét. A hatóságok is megafonnal figyelmeztették a falubelieket, hogy vonuljanak fedezékbe, a vadászok pedig elindultak, hogy eltávolítsák a nagyvadat.

A medvetámadás 61 éves áldozata a közeli Nyárádmagyarós jegyzője volt, aki évek óta járt hétvégenként ugyanarra a helyre horgászni, írja a Zi-de-zi.ro Maros megyei hírportál.(ardealnews.ro/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS