2020. február 19. szerdaZsuzsanna
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Orban azt állítja a TAROM-alkalmazottak szerint Răzvan Cuc kérte, hogy a bizalmatlansági indítvány napján ne engedjék felszállni a repülőket

2019. október 18. 19:00, utolsó frissítés: 19:05

Információi voltak arról, hogy Răzvan Cuc közlekedésügyi miniszter azt kérte a TAROM igazgatójától, hogy a bizalmatlansági indítványról döntő parlamenti szavazás napján ne engedje felszállni a repülőket, hogy az ellenzéki törvényhozók ne juthassanak el Bukarestbe – jelentette ki pénteken a kormányalakításra felkért Ludovic Orban.

„Tudják, hogy közlekedésügyi miniszter voltam, ismerek TAROM-alkalmazottakat, akik azt mondták, tudnak erről a súlyos, törvénytelen, felelőtlen kérésről, amelyet Cuc miniszter intézett a TAROM igazgatójához, hogy tartsa a földön a Iaşi-ból, Temesvárról és Kolozsvárról induló járatokat. Akármit mond Cuc, szél fúvatlan nem indul" – mondta újságírói kérdésre válaszolva Orban.

A kormányalakításra felkért PNL-elnök szerint állítását alátámasztja, hogy a bizalmatlansági indítvány megszavazása után Cuc miniszter menesztette a TAROM légitársaság igazgatóját.
(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS