2020. február 24. hétfőMátyás
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

TAROM-botrány: a volt vezérigazgató szerint Cuc átlépett egy határt, amikor úgy gondolta, csúfot űzhet egy ember karrieréből

2019. október 21. 16:52, utolsó frissítés: 17:41

Răzvan Cuc távozó szállításügyi miniszter „átlépett egy határt”, amikor úgy gondolta, hogy "csúfot űzhet egy ember karrieréből" - nyilatkozta a TAROM légitársaság volt vezérigazgatója, Mădălina Mezei, akit tanúként hallgatott ki hétfőn székhelyén a korrupcióellenes ügyészség (DNA).

Mădălina Mezeit azt követően idézték be kihallgatásra, hogy egy nyilatkozatában azt állította, Răzvan Cuc távozó szállításügyi miniszter megpróbálta a földön tartani a légitársaság gépeit a kormány ellen benyújtott bizalmatlansági indítvány vitájának napján.

A korrupcióellenes ügyészség székhelyéről való távozásakor a volt TAROM-igazgató azt mondta, ő hisz a családban, a karrierben és a TAROM-ban, amely számára „egy második család volt”.

„Răzvan Cuc átlépett egy határt, amikor úgy gondolta, hogy csúfot űzhet egy ember karrieréből és szakmájából. Az én szakmai tervem hosszú távú stratégiát kialakítani a TAROM-nak, és én hittem Cucnak, azt gondoltam, közösen létrehozhatjuk ezt” - fogalmazott Mezei. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS