2020. június 5. péntekFatime
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Két felnőtt férfi erőszakolt meg egy 10 éves kislányt Brăilán

2019. november 28. 13:29, utolsó frissítés: 2019. november 29. 23:22

Vasárnap (október 24.) az esti órákban két férfi elhurcolt egy brăilai non-stop üzlet környékéről egy 10 esztendős kislányt, majd aznap este több alkalommal is megerőszakolták.

A 30 és 20 esztendős férfi először egy üres telekre, majd egy elhagyatott házba hurcolta a 10 esztendős áldozatot, ahol súlyosan szexuálisan bántalmazták, az információk szerint a kislány eszméletét is vesztette. A bűncselekmények elkövetése után visszavitték annak az üzlethelyiségnek a közelébe, ahonnan elrabolták és otthagyták a vérző áldozatot. Szerencséjére ezt követően a kislánynak sikerült hazamenekülnie, ahol az édesanyjának beszámolt a történtekről, bár az elkövetők korábban megfenyegették, hogy ne mondja el senkinek, mi történt. Az édesanyja azonnal kórházba szállította a gyermeket.

Az orvosi vizsgálatok során fény derült rá, hogy a kislány komoly fizikai sérüléseket szenvedett, és többször is megerőszakolták. A hatóságoknak nem sokkal ezután sikerült őrizetbe venniük az elkövetőket, akiknek a 30 napos előzetes letartóztatását október 26-án rendelte el a bíróság. (adevărul/hírszerk.)

Nyitókép: obiectivbr.ro

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS