2020. április 2. csütörtökÁron
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Távoltartási végzést kapott egy brăilai nő, mert verte a párját és annak családját

2020. február 18. 13:09, utolsó frissítés: 2020. február 19. 13:41

Harminc napig nem mehet haza a közös otthonukba egy 28 éves Brăila megyei nő, aki ellen távoltartási végzést kért és kapott az élettársa és annak családja.

A Făurei-i Bíróság jóváhagyta azt a keresetet, amelyet a nő 30 éves élettársának a szülei nyújtottak be, mivel a nő rendszeresen bántalmazta őket. A megyében ezzel ő lett az első olyan nő, aki távoltartási végzést kapott.

Sajtóinformációk szerint a párnak van egy közös gyermeke is, és a férfi szüleinek házában éltek Tătaru településen. A nő agresszív viselkedését a szomszédok is megerősítették, akik elmondták, hogy a nő alkoholos befolyás alatt rendszeresen kreált konfliktust, olyankor nagyon agresszívvá vált, dolgokat tört össze, bántalmazta az élettársát és annak családját. A kiskorú gyermeküket bántalmazására egyelőre semmi sem utal, ám a rendőrség még vizsgálódik családon belüli erőszak miatt.

A bírósági döntés értelmében a nő az elkövetkező 30 napban nem lépheti át eddigi otthonának a küszöbét, sőt a háztól köteles legalább 100 méteres távolságot tartani az ítélet kimondásától számított 30 napig. (Adevărul/hírszerk.)

A nyitókép csak illusztráció. Forrás: realitatea.md

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS