2020. április 2. csütörtökÁron
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Florea panaszkodik, hogy „idiótákkal van körülvéve”, és semmi szín alatt nem támogatja Pașcant

2020. február 25. 15:16, utolsó frissítés: 15:16

Egyórás sajtótájékoztatót tartott kedden délben Dorin Florea. A Marosvásárhelyt 2000 óta vezető polgármester a koronavírustól a megyei tanácson át, az örömlányokat és a hidegvölgyi közösséget megfeddve érintette a választásokon való indulását is.

A sajtótájékoztatón elhangzottakat, a marosvasarhelyiek.ro portál szedte egy csokorba, ezt közöljük az alábbiakban mi is, a teljesség igénye nélkül.

A portál szerint Florea még nem döntötte el, hogy ismételten megméretteti-e magát a közelgő polgármester-választáson, annyit azonban elárult, hogy semmilyen szín alatt nem támogatja Marius Pașcan jelöltségét, aki nemrégiben lengette be, hogy indulni kíván a polgármesteri székért.

Florea azt állítja magáról, hogy egyszerűen nem tud szerény lenni, mivel senkit sem látott még a helyi politikában, aki felkeltse az érdeklődését.

„Nem találok senkit, aki értené a város dolgait – körbe vagyok véve politikai bohócokkal és idiótákkal”- idézte a polgármester szavait a hírportál.

Elmondása szerint az önkormányzatokba a magyarok és a románok is a: „Hülye, hülye, de legalább az én hülyém” - jelszó alatt neveznek ki tagokat. A polgármester elárulta, hogy érdekli a megyei tanácselnöki tisztség is, de csak azért, hogy megmutassa, hogy „ezek” nem csináltak semmit.

A portál közlése szerint a sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Florea szerint le kell állítani a visszaszolgáltatásokat, továbbá két hidat is kellene építeni a Maroson át.

Marosvásárhely polgármestere szerint a koronavírus egy hisztériakeltés, a marosvásárhelyieknek pedig az üzente, hogy táplálkozzanak jól és vigyázzanak magukra.

A sajtótájékoztatón a polgármester kitért a prostituáltak helyzetére is, akiket állítása szerint neki sikerült eltüntetnie a Kossuth utcából , most pedig a városi bekötőút következik. Továbbá azt ígérte, hogy meg fog szüntetni mindenféle segélyt a szinte teljes egészében romák által lakott Hidegvölgyben, „ha nem lesz ott rend”. (marosvásárheyiek.ro/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS