2020. április 2. csütörtökÁron
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Csányi Attila függetlenként indul Székelyudvarhely polgármesteri tisztségéért

2020. február 26. 12:50, utolsó frissítés: 12:52

Indulni szándékozik Székelyudvarhely polgármesteri tisztségéért Csányi Attila. A Tegyünk Egymásért Egyesület elnöke a Facebook-oldalán jelentette be indulási szándékát. Azt állítja, nem bírja nézni, hogy 4 év elteltével ugyanazokkal a problémákkal küszködik a város, mint azelőtt.A székelykeresztúri születésű fiatal függetlenként kíván indulni a polgármester választáson, és elmondása szerint rendelkezik a kellő szaktudással, felelősségtudattal, és erővel, hogy bármilyen közegben képviselje Székelyudvarhely érdekeit.

„Ne egy politikai csatáról szóljanak a város mindennapjai, hanem konkrét megoldásokról egy élhető, biztonságos, fejlődő városról! Városunk fejlesztése tükrözze az itt élők akaratát, pártideológiák és egyéni pénzügyi érdekek nélkül (vasútállomás, piac, utak, közösségi terek)! Elkötelezettek vagyunk az Európai Unióban elérhető pályázatokon való részvételre, melyből újítsuk fel közintézményeinket, építsünk új szociális bérlakásokat! ”- írja bejegyzésében a polgármester-jelölt, aki azt ígéri, hogy a környezetvédelmi programjuk keretében megoldják a hulladékszállítás területén kialakult kaotikus állapotokat.

Csányi a begyezésében kifejti, jelölésének az legfőbb oka, hogy a város jelenlegi vezetése távolról sem teljesíti a lakosság jogos elvárásait.

„Azért döntöttem az indulás mellett, mert egy jó csapattal, csapatommal képesek vagyunk egy modern, korszerű és emberközpontú városvezetésre”- áll a Facebook-bejegyzésben. (hírszerk.)

Nyitókép: Csányi Attila Facebook-oldala

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS