2021. december 4. szombatBorbála, Barbara
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kérdezz Bokor Tibortól, Kézdivásárhely polgármesterétől!

szerk. 2014. január 08. 13:42, utolsó frissítés: 2014. január 10. 14:07

Transfórum-sorozatunkban erdélyi városok polgármesterei, alpolgármesterei válaszolnak a Transindex olvasóinak kérdéseire az új közigazgatási év kapcsán.


Transfórum-sorozatunk második meghívottja Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere, őt kérdezhetik olvasóink arról, hogy mi fog történni idén az általa vezetett városban. A kérdéseket a cikk alatt Facebook-kommentben lehet feltenni az elöljárónak január 10-én 16 óráig.


Január 7-én beindult sorozatunk keretében erdélyi nagy- és kisvárosok elöljáróit kérjük fel, hogy válaszoljanak olvasóink kérdéseire a 2014-es évről. Kiderülhet például, hogy hogyan alakul az újév az erdélyi városokban, milyen fejlesztésekben gondolkodnak a városvezetők vagy éppen milyen tavalyi ígéreteket tartottak be, mire nem futotta, és idén mit ígérnek a lakosságnak?

Első meghívottunk Peti András, Marosvásárhely alpolgármestere, aki a Transfórum meghívottjaként itt válaszolt az olvasói kérdésekre.


(Amennyiben kérdést szeretnél feltenni, de nincs Facebookod, emailben is elküldheted az ugyelet [kukac]transindex.ro címre – leveled tárgyában jelezd, hogy a Transfórumba szánod kérdésed).

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS