2021. október 27. szerdaSzabina
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kérdezz Horváth Annától, Kolozsvár alpolgármesterétől!

szerk. 2014. január 13. 13:44, utolsó frissítés: 2014. január 14. 08:52

Transfórum-sorozatunkban erdélyi városok polgármesterei, alpolgármesterei válaszolnak a Transindex olvasóinak kérdéseire az új közigazgatási év kapcsán.


Transfórum-sorozatunk harmadik meghívottja Horváth Anna, Kolozsvár alpolgármestere, őt kérdezhetik olvasóink arról, hogy mi fog történni idén az általa vezetett városban. A kérdéseket a cikk alatt Facebook-kommentben lehet feltenni az elöljárónak január 15-én 16 óráig.


Január 7-én beindult sorozatunk keretében erdélyi nagy- és kisvárosok elöljáróit kérjük fel, hogy válaszoljanak olvasóink kérdéseire a 2014-es évről. Kiderülhet például, hogy hogyan alakul az új év az erdélyi városokban, milyen fejlesztésekben gondolkodnak a városvezetők vagy éppen milyen tavalyi ígéreteket tartottak be, mire nem futotta, és idén mit ígérnek a lakosságnak?

Első meghívottunk Peti András, Marosvásárhely alpolgármestere, aki a Transfórum meghívottjaként itt válaszolt az olvasói kérdésekre, a második vendégünk Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere volt, válaszai itt olvashatók.


(Amennyiben kérdést szeretnél feltenni, de nincs Facebookod, emailben is elküldheted az ugyelet [kukac]transindex.ro címre – leveled tárgyában jelezd, hogy a Transfórumba szánod kérdésed).

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS