2024. március 5. keddAdorján, Adrián
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Jelentésünk az adománygyűjtési kampányról

szerk. 2022. február 15. 11:59, utolsó frissítés: 11:59

Kedves olvasók, drukkerek, támogatók!


A Transindex szerkesztői csapatának mai felállása és a gyűjtés elkezdése óta eltelt közel négy hónap is indokolja, hogy itt és most húzzunk egy vonalat, és ugyanakkor beavassunk benneteket abba, hogy miként használtuk fel a tőletek kapott anyagi támogatást.

Ma, a felmondásunkkal egyszerre, leállítjuk az eddig részetekről beállított rendszeres havi támogatásokat is, amit a Transindex.ro megmentésére kezdtünk el, és ami a mai történésekkel sajnos eredeti célját elvesztette.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, nektek köszönhetően a gyűjtési kampányunk elindítása óta sikerült átlibbennünk egy rendkívül nehéz, tulajdonképpen reménytelennek tűnő időszakon és tovább folytatni a munkánkat.

Adományaitokból ezen beszámoló közzétételig 91.797 lej folyt be a Media Index Egyesület bankszámlájára. Az egyesület a szerkesztőség civil szervezete, vagyis, ami ide érkezik, afölött a csapat rendelkezik és szerkesztőség működtetésére, elsősorban a bérek kifizetésére lett elköltve.


Pontosan mire költöttük el az eddig befolyt támogatást?A Transindex működtetése egy másik jogi személyhez is köthető, ez a Media Net kft., amiben az igazgatónknak kisebbségi tulajdonrésze van. Szerkesztőségünk itt alkalmazott tagjainak mai felmondásának következménye, hogy a továbbiakban erre a jogi személyre már nem tekintünk úgy, mint médiaprojektjeink intézményes hátterére. Ugyanakkor megjegyezzük, hogy az elmúlt 3 és fél hónapban a cégről kifizetett bérek és bér jellegű kiadások összege 105.428 lej volt.

Köszönjük, hogy mindvégig velünk voltatok!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS